Faqq

Ez miez?
Website. Nem blog.
Más szóval: nem viszonylag gyakran frissülő, aktualitásokat tartalmazó online napló - hanem szeményes weboldal, amelynek tartalmai nem veszítik aktualitásukat néhány hét múltán.

Nagyon ratyisan néz ki ez az oldal!
Ez nem is kérdés. Szándékosan csináltam ily igénytelenre. Tartalom over dizzájn. Nem vagyok én geeky-nerdy tomboy, ki webfejlesztéssel tölti idejét!

Nem ciki ez? Sztatikus oldal a 2010-es évek végén?
Szerintem nem.
Elegem lett a különféle tartalomkezelők hisztériáiból, a biztonsági résekből, az elavult php funkciókból, verziófrissítésekből, amelyek a szerver verziójával ütköznek, valamint az SQL-változatok magánügyi problémáiból. Egy csak html-ben megírt oldal lehet, hogy kissé ciki, de gond nélkül megjeleníthető - akkor is, ha tagadhatatlanul belepte az idő pora.
Az is lehet, hogy egyszerűen csak élvezem szadizni önmagamat azzal, hogy mindent forráskódban szerkesztek :}

Miért használsz állandóan ilyen smiley-t?
Ez a a formátum, amelyet tapasztalataim szerint egyetlen rendszer sem alakít át valami fogyatékos dinnyefejjé :}

A nicknevedet direkt írod hibásan?
Nem írom hibásan. Norvég helyesírással van.

Fenn vagy F*b*kon?
Nem. Olyan jó kis hely volt az internet az ilyen profilépítős, bejelölgetős, barátgyűjtős közösségépítő oldalak előtt; de a Hímtagkönyv még ebben a kategóriában is mindent tönkrevágott.
Az elhülyülés, a sekélyesség és a funkcionális analfabétizmus teljesen elkeserítő méreteket öltött, mióta a Kukbok a norma.

Sátánista vagy?
Nem. (Bár nem kizárt, hogy bizonyos értékrendek szerint annak minősülök.)

Gót vagy?
Nem, bár nagyon szerettem volna az lenni. Mégis be kellett látnom: a zenei preferenciáim, valamint az attitűdjeim lehetetlenné teszik, hogy Igazzy Élgót (tm) legyek. Bővebben itt.

Nem lehet, hogy kicsit depressziós vagy?
De igen, az vagyok.

Eleget foglalkoztak veled a szüleid?
Tudom, hogy egyáltalán nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, mégsem tudok másként reagálni, mint e kérdéssel: "Szerinted?..."
Elnézést.

Nem gondolod, hogy ideje volna felnőni?
Fontolóra vettem. Aztán annyiban is maradt.